Kvinne - Healingterapi - Høsten 2015

Siw er en veldig behagelig person og hennes healing-metode er overraskende forsiktig med stor effekt. Etter en "time" på benken hennes husker jeg å tenke at "ja, det var jo enkelt" og jeg følte en umiddelbar letthet, men var usikker på om det kanskje var effekten av å bli sett og den samme effekten jeg får av meditasjon.    
 
De følgende to ukene, derimot, kjente jeg at hun hadde hjulpet meg i gang med en større prosess som tok tid og som kom med sterke reakjsoner og flotte indre bilder. Det var stor symbolikk i det jeg opplevde og jeg fikk ryddet i en del saker som lå dypt begravet. 
 
Var hos henne flere ganger, og det samme skjedde hver gang, men selvfølgelig med ulike følelses-spekter og tidsepoker fra livet mitt. 
 
Dette vil kanskje ikke oppleves likt for alle, men jeg kan med trygghet si at dette er en dame du kan stole på med dine innerste tanker, vondter og følelser. Gi deg selv en sjanse for stor healing. 

Lykke til

Kristine Stray-Knudsen - Dyrekommunikasjon - Januar 2015

Siw pratet med hunden vår Tino i januar/februar 2015. Jeg opplever at Siw fikk god kontakt med Tino og at beskjedene som kom berørte konkrete forhold om hva Tino hadde behov for. Det kom også fram beskjeder fra vår firbente venn som var nyttige i forhold til familiesituasjonen vår. Jeg gjenkjente Tino's personlighet i det Siw formidlet til meg og til hele familien

Jeg anbefaler Siw på det varmeste. Jeg opplever henne som jordnær, trygg, tydelig og enkel å forholde seg til. Og ikke minst har hun en unik kontakt med dyr. - Iallefall med hunden min.

Anja (36) - Healingterapi - august til oktober 2015

"Jeg har hatt 3x healingterapi hittil. Siw er imøtekommende, åpen og er med i klientens personlige utviklingsprosess. Hun kjenner om det ligger noe dypere enn man selv aner noe om. Etter timene har jeg vært mye roligere, og jeg har vært mer avslappet enn på lenge. Henne, hennes varme hender og hjertet er med - Tusen takk så lenge!

Tone Brønstad - Dyrekommunikasjon - Hund - Oktober 2015

Jeg er svært imponert og takknemlig for "dyresamtalen" med min kjære hund, Bayaz. Hele prosessen var fin, fra informasjonen Siw gav på forhånd, både hva gjaldt innhold på samtalen, hva Siw hadde fokus på og hva hunden ville fortelle. Jeg mottok samtalen pr mail, og en telefonsamtale med Siw i etterkant hvor vi gikk gjennom hele samtalen sammen. Det var veldig interessant og ikke minst nyttig. Samtalen gav også en enda bedre forståelse av hundens adferd, væremåte og rolle i familien vår. Det med sjelsintensjonen syns jeg var spesielt spennende. Imponerende arbeid, Siw!

Mann - Dyrekommunikasjon - Hunder - August 2015

"Innsiktsfull og viktig informasjon fra små dyresjeler"

Liv O. H. Sandseter - Dyrekommunikasjon - Hest - Fjernhealing - Juni 2015

Det startet med at jeg kontaktet deg fordi jeg ønsket en samtale med min hest Ce-Si-Bon. Jeg har benyttet meg av dyretolkertjenester mang en gang, men aldri av deg. Av erfaring ser jeg at det å bruke forskjellige dyretolkere/healere etc er veldig greit. Dette fordi alle er gode på sin måte og vil av den grunn få opp litt forskjellige ting. Derfor ville jeg prøve deg også 🙂

Straks jeg mottok samtalen fra deg leste jeg over. Ganske kjapt begynte jeg å tvile og tenkte - dette stemmer ikke! Dette er ikke Ce-Si-Bon! Du hadde også skrevet noe om at dette handlet om et annet menneske! Jeg leste den gang på gang og lurte veldig på hvem dette kunne være. Sakte men sikkert begynte jeg å ane at dette handlet om meg. Altså hesten gjenspeilet meg. Jeg ringte deg Siw for å prate om samtalen slik avtalen var. Da du begynte å prate om hvordan du oppfattet dette, hvilken tanker og følelser du fikk opp, og praten vi hadde skjønte jeg bare mer og mer at dette handlet om meg. Litt skuffet først fordi jeg ville ikke at dette skulle handle om meg, men når jeg fikk fordøyet det litt gav det meningn alikevel. Du nevnte også at du kunne hjelpe  meg med fjernhealing noe jeg takket ja til :-) Første gangen kjente jeg veldig lite noe som stemte med din erfaring. Jeg var vanskelig å komme inn på (det tror jeg så gjerne). Jeg er ganske innestengt og sliter med å slappe av. Andre gangen kjente jeg selv at noe slapp, jeg klarte å slappe av mer noe som også samsvarte med din erfaring. Tredje gangen sovnet jeg umiddelbart og du kom mer til. Jeg er usikker på healingen har hjulpet meg, men ting har blitt lettere og jeg har blitt enda mer kjent med meg selv. Jeg har en tendens til å fortrenge sannheter fordi det er vanskelig å kjenne på eller tenke på. Nå som jeg har blitt mer kjent med meg selv har jeg også blitt mer bevisst og inneforstått med at det er slik jeg er og fungerer. På den måten har jeg fått hjelp til selvhjelp 🙂

Jeg kommer helt klart tilbake til deg Siw 🙂

Charlotte B. Lein - Dyrekommunikasjon - Katt - Juni 2015

Jeg var veldig skeptisk I begynnelsen. Men det hjalp å ha samtale med deg på tlf dagen etter at du hadde samtale med min pus Lølle. Blir fasinert over at det var mye som stemte etter at du forklarte hvordan du jobber.

Kvinne - Dyrekommunikasjon - Hund - Januar 2015

Jeg har alltid vært skeptisk til fjernhealing og fjern kommunikasjon da det for det meste syntes uhåndgripelig, men Siw kunne fortelle konkrete ting om hunden min som hun umulig kunne vite om. Det var en positiv opplevelse!

Veronica Lindholm - Dyrekommunikasjon - Hund - Januar 2015
 
Jeg fikk kjempe god hjelp med hunden min. Vi fikk nesten umiddelbart et bedre forhold oss imellom, og det at jeg skjønte henne bedre ga både meg og henne en større ro og harmoni. 
 
Jeg synes du fikk veldig godt tak i essensen av hvem hun er og hvilke ting hun sliter med. Og du formidlet det på en super måte som også hjalp meg som eier. 
Var super fornøyd med hjelpen jeg og vi fikk av deg