Dagens kort

10. jun, 2016

DU VEIT hvem du egentlig er.

Du er en mester i illusjon, spesielt når det gjelder maskene du bærer sammen med andre. Dette er en gave du fikk for å takle lidelsene i barndommen, en tilpasning som en gang fungerte fint for deg. Disse maskene har en mening, de gjør at du kan være hvem som helst som du trenger å være i enhver situasjon. Samtidig kan det være lett å lure seg selv til å tro at noen av disse maskene eller rollene du spiller er ditt virkelige jeg. Sannheten er at du trenger ikke disse maskene lenger, du kan være deg selv nå! Av og til kan de fortsatt være nyttige, men nå er det på tide å la den du virkelig er komme fram i alle dine varierte uttrykk og manifestasjoner.

Et av dine mest populære triks, som som du bruker på deg selv, er å late som du ikke veit sannheten. Med andre ord, du spiller dum og håper at, fordi andre liker å føle seg overlegne, kan du føye deg for dem på denne måten. Men på innsiden kan du smile litt for deg selv og i hemmelighet nyte illusjonen av din egen overlegenhet. Når du vedkjenner deg sannheten vil du vite hva du trenger å gjøre. Og ved denne vedkjennelsen og aksepten, vil du også akseptere hvem du egentlig er.

Alternative assosiasjoner: Fargerikhet, luftspeiling, mysterie, (selv)bedrag.

10. jun, 2016

Grevlingen snakker om utholdenhet.

Legg ned en innsats og gjør det ferdig, kom deg gjennom.

Ikke gi opp så lett. Du kommer til å måtte være mer tolmodig og mer iherdig enn du noen gang har vært. Resultatet eller svaret er ikke så langt borte, men du må bare holde ut og fortsette. For ofte i fortida har du hatt en tendens til enten å gi opp for lett eller prøve snarveier gjennom forhold, karriere, og til og med din spirituelle utvikling. Hvis det er viktig nok for deg til at du stiller spørsmålet, så er det like viktig at du forblir stødig i din jakt etter svaret.

Det spiller ingen rolle om svaret er et par centimeter eller et par mil unna. Bruk tiden - det er ingen grunn til å skynde seg - og hold øynene på målet. Du må skyve følelsene og enhver ambivalens til side akkurat nå. Ja, det kan til og med hende du møter motstand, men ikke gi opp! Du er virkelig nesten framme. Men før du kommer "dit", lev i nuet. Det er kun fra øyeblikket du virkelig kan fortsette på din ferd for å komme hvor enn du er på vei. Så kom igjen, gå på!

Alternative assosiasjoner: selvhjulpenhet, målbevissthet, sikkerhet, villighet.

7. jun, 2016

Kjenn på forventningene til det du veit vil komme. Få alt klart og på plass. Dette kan være en ny jobb, et nytt forhold eller en stor flytting. Det vil uten tvil bli utfordringer, men du kan forberede deg på dem på mange måter. Den viktigste formen for forberedelse har å gjøre med ditt eget sinn. Hvor lett du sklir gjennom disse forandringene kommer ann på din holdning, tanker og trossystemer. Det er ingen grunn til å forhaste seg og ingen grunn til bekymring. I steden for hastverk, la hver bevegelse telle. Hvis du bekymrer deg så vil du bare lage mer trøbbel for deg selv. Bare gjør det du må gjøre for å forberede deg.

Ikke bli helt nedsylta i å lage liste etter liste. Dette kan hjelpe, men akkurat nå er det viktigere å holde seg aktiv, fokusert og på saken i dine anstrengelser. Få en formening om hvor du skal, selv om du kan endre kurs seinere. Stol på venner og familie for støtte før og under denne endringen. Og viktigst av alt, husk å puste!

Alternative assosiasjoner til ekornet: Samling, aktivitet, årvåkenhet og beskytter.

7. jun, 2016

Panteren ber deg om å følge din lidenskap.

Den svingete veien som er ditt liv, med alle sine omveier og blindveier, venta og uventa, har fått deg dit du er i dag. Du gjør det ganske bra, men allikevel er det et presserende behov som du føler helt inn til beinmargen og langt inn i sjela - behovet for å uttrykke, mer og mer flytende, ditt egentlige selv, din innerste kjerne. Det er så mye tryggere, og på mange måter enklere å nekte deg selv fruktene av å følge dine innerste lidenskaper. Spørsmålet om sikkerhet og overlevelse kommer fram ved å ta skrittet inn i å gi totalt uttrykk for hvem du egentlig er. La dem være spørsmål, kast dem til side, og omfavn det som engasjerer deg.

Når du har oppdaga hva som er din ekte lidenskap - og du veit sannsynligvis allerede hva det er - ved å ære det og leve etter det, vil alt annet bli tatt hånd om. Overrasker det deg? Utfordrer det deg? Stol på at dine innerste lengsler er ekte, og uttrykk det, om ikke alt på en gang, så gradvis - men uttrykk det. Ikke bry deg om hvordan det ser ut for andre, eller om noen i det hele tatt vil godkjenne det. Når dine dager er talte, vil du med oppriktighet og uten reservasjon, kunne si at du levde livet ditt lidenskapelig og i sannhet!

Alternative assosiasjoner: Sensualitet, styrke, klarhet, individualitet.

5. jun, 2016

Du har alltid et valg!

Gi slipp på illusjonen av å være et offer. Vit at du alltid har et valg, i alle mulige situasjoner. Ta ansvaret for konsekvensene av dette valget, og gi slipp på holdningen om at du på en eller annen måte må lide deg gjennom, eller holde ut omstendighetene rundt valget ditt. Når du fullt og helt tar inn denne virkeligheten, vil du automatisk begynne å erfare at du har større kontroll over livet ditt. Du kan velge å gjøre hva du enn vil: å vandre rundt, eller bli på samme sted, å gå forover, bakover, eller til og med sidelengs, å være avhengig eller selvstyrt, å fortsette med det du gjør, eller gjøre noe nytt, kanskje til og med følge sjelens kall.

Sjelen din valgte å inkarnere i den kroppen og personligheten som du har. Når du overgir deg til det faktumet, er det ennå vanskeligere å være offeret, og din ultmate tillitt til livet blir mangedobla. du kan velge å lytte til din indre stemme, eller du kan kvele den og flykte fra den. Så velg. Gjør det som får sjelen din til å synge, og gjør det med stil og pasjon.

Alternatiev assosiasjoner: Integritet, kompromiss, fart, smidighet.