8. mai, 2016

Kangaroo - Gratitude

Denne herlige og intelligente skapningen snakker om takknemmelighet. Vær takknemmelig for alt du er velsignet med sier den.

I denne veldig materielt orienterte verden, hvor du konstant blir bombandert med så mange muligheter og valg når det gjelder kjøp og hamstring, er det veldig lett å glemme å være takknemmelig for hva du har i stedet for å være misunnelig og ergelig for det du skulle ønske du hadde. Stol på at du alltid vil ha det du trenger. Tillat rikdommen og godheten fra vår rettferdige og generøse Moder Jord å komme til deg, ikke for å høste med en holdning av griskhet og grådighet, men fra en holdning av aksept og vedvarende verdsettelse av gavene du får. Alt som kommer din vei er en gave, om du bevisst har manifistert det eller ei.

"Thou shalt not want" betyr ikke at du ikke skal ha noen ønsker og behov, men at du aldri skal behøve å gå uten mat, vann, ly og kjærlighet - med mindre du fornekter livet det privilegiet det er å sørge for disse tingene til deg. I dag, hver gang du får en gave i varer, service, kjærlighet eller penger, uttrykk din takknemmelighet til giveren - og til skaperkraften- om enn bare ved å si TAKK. Husk alltid at uansett fra hvem eller hvordan gaven er levert så kommer den fra universets overflod, universets hjerte.

Alternative assosiasjoner: Pleie, generøsitet, overflod, familie.