4. mai, 2016

Frog - Purification

Frosken snakker om renselse - fjern rotet, sier den.

Det er på tide å rydde opp og gjøre reint på alle plan i livet. Se etter rotete områder i ditt liv, og rydd opp i dem en av gangen. Hvis du prøver å gjøre alt på en gang så vil du bare bli overveldet. Start med et hjørne av rommet, et område på pulten, kjøkkenet eller kleskapet, dediker et par timer til sortering og rydding. Resirkuler og gi bort så mye du kan. Tro det eller ei, denne prosessen kan være en av de mest spirituelle opplevelsene du noensinne vil ha.

Et annet området som trenger rydding og rens er kroppen din. Drikk mye vann de neste dagene og, hvis det er mulig, ta en detox kur. I det minste kan du gå over til et vegetarisk kosthold og eliminere alkohol og fett for en stund. Se hvordan du føler deg når du gjør dette. 

Ennå en ryddejobb er i det mentale. Avstå fra TV og aviser for en stund og, så langt det er mulig, unngå negativitet i deg selv, og andre som har en tendens til å være negative. Rydd opp i din spirituelle praksis. Gjør hva som helst som får deg til å føle deg mer i enhet med det guddommelige, om det er bønn, meditasjon eller en tur i skogen. Det er så enkelt. Gjør det som føles rett for akkurat deg!

Andre assosiasjoner til frosken: Sang, rytme, reinmaker og følsomhet.