6. okt, 2015

Raccoon - Resourcefulness og Butterfly - Transformation

 

I dag kom det fram to kort. Sommerfuglen og vaskebjørnen.  De har begge viktige budskap til oss.

Vaskebjørn

Du har alle ressursene du trenger.

Alt du trenger er rett foran deg, hvis du bare ser etter. Det er ingen grunn til å tulle med ditt og datt, skape drama og forvirring, bekymre deg om hvorvidt du har nok den neste timen, den neste dagen eller den neste uka. Alt du trenger vil være der. Du trenger kanskje å tenke deg om litt, men ressursene er der, stol på det! Det er ingenting å bekymre seg over, ikke egentlig.

Bruk hodet og intuisjonen sammen, ikke bare for å tro at du løser problemet, men faktisk også løse det. Først vil det kanskje ikke være helt åpenlyst hvor du skal se, det er derfor du må rote rundt litt, leite, til du finner det som skal til for  denne, eller hvilken som helst annen situasjon. Noen ganger når du følger en "følelse" og ser under sofaen etter lommeboka, vil du finne lommeboka. Ikke mist troen om ikke alle stegene du tar leder til en umidelbar løsning. Ikke fortsett blindt eller av nervøsitet eller frykt.

Det er umulig å høre intuisjonen eller tankene hvis du hopper tilfeldig rundt omkring, så slapp av. Stol på at det du trenger vil dukke opp.

Andre assisiasjoner til vaskebjørnen: Tyvri, smarthet, oppfinnsomhet, fingerferdighet.

 

Sommerfugl

Gjør deg klar for et STORT gjennombrudd!

Det er helt klar mulig å gå gjennom store endringer rolig og villig, hvis du bare ser på dem som naturlige og har ubøyelige, positive forventninger. Om du er i mørket før stormen som skaper vekst, i prosessen med å komme ut av din selvlagde kokong (noe som kan by på noen utfordringer i blant), eller i fullt og strålende uttrykk for ditt nye jeg, så er det troen på visdommen fra kilden, og din bevisste ressonans med denne, som vil være din ledestjerne. Det er ingen grunn til å identifisere seg med, eller føle seg begrensa inne i kokongen, eller av mørke før lyset - det er kun en fase!

Sannheten er at du fødes i hvert eneste øyeblikk. Samtidig er det noen ganger større sykluser som inneholder så mange uventa vendinger og hendelser at det av og til kan føles betydelig og skremmende. Kan hende føler du deg splittet, usikker, hopper fra det ene til det andre uten tilsynelatende å ha en rød tråd å gripe fatt i. Det kan være lurt å ta en pause i sånne situasjoner, nyt mangfoldet og skjønnheten i det hele, og ha absolutt tillitt til at dette er en naturlig progresjon på din sjelsreise. Hva som kommer ut av dette, hver eneste gang, er mer og mer av ditt sanne jeg, det er din sjebne.

Alternative assosiasjoner: Gjenfødsel, vibrasjon, reinkarnasjon, fargerikhet