8. sep, 2015

Owl - Omens

Dagens kort handler om å følge med på hintene og tegnene man får fra omgivelsene.

For å finne de svarene du søker er det ekstremt viktig å følge med på tegnene du får, spesielt de som gjentar seg. Dette er hint som du kan se, høre eller føle rundt deg. Noen ganger er de vage, andre ganger veldig tydelige. Disse tegnene kan komme gjennom en samtale du overhører, en overskrift i en avis du "tilfeldigvis" kikka på, en venn som ringer, eller på utallige andre måter. Nøkkelen er å være åpen for veiledning i form av disse tegnene.

Dette er ikke tilfeldige hendelser. Selv om det skjer på utsiden av deg, er tegnene svar på et rop fra din sjel, om du er bevisst på det eller ei. Disse tegnene er en manifestasjon av spirituell veiledning, så det er viktig å ha et åpent sinn og et åpent hjerte for hintene og tegnene du får.. Ikke overanalyser dem, men lytt til dem. Ved å observere med alle sansene vil visdommen i naturen, og til og med den menneskeskapte verden snakke til deg.

Alternative assosiasjoner til ugla: Visdom, Skygger, hemmeligheter, magiker.

 

I tillegg hoppa det ut et annet kort i dag. Slangen. den står for healing. Du er en healer sier den. Du er en kanal for det healende lys. gjennom ditt hjerte og dine hender kanaliserer du healingkraften og kan bruke den på andre. Ikke frykt dine healing evner, det er din sjebne å skulle hjelpe andre ut av sin lidelse, på denne måten løfter du også din egen lidelse fra dette og tidligere liv, og omgjør det til medfølelse og kjærlighet. DET er healing. Vær åpen for kraften uansett hvor du tenker den kommer fra.