3. aug, 2015

Lion - Courage

I dag er det Løven som har ordet igjen. Løven står for mot. Spør etter det du vil ha, sier den.

Ikke anta at andre, og verden rundt deg til enhver tid kan gjette seg til hva du vil ha, hva som er dine preferanser og dine behov. Du må spørre etter det du ønsker. Snakk klart og tydelig. Du har ikke noe å tape på det, det verste som kan skje er at du får et nei. Men hvis du ikke spør så er det mye mindre sannsynlig at du får det du vil ha.

Først må du spørre deg selv hva du ønsker, om det er så enkelt som å få noen til å sende saltet, eller om det er noe mer komplekst og personlig, som en klem eller noen gode ord fra en venn. Jo mer personlig ditt ønske er, jo vanskeligere kan det være å spørre om det, men hva har du egentlig å tape? At noen sier nei? At du ikke får det du vil ha? At du blir flau eller hånliggjort? Det vil kreve mot. Ikke fryktløshet, men mot. Du kan være redd, men samtidig klare å spørre etter det du ønsker. 

Dette går mot alle dine tidligere erfaringer der du har lært å være "snill" og lide i stillhet, men hvorfor fortsette å være en martyr, nekte deg selv privilegiet det er å motta? Det gjør livet mye enklere å vite kraften i å uttrykke sine ønsker og behov.

Løven kan også assosieres med: villskap, edelhet, verdighet og selvsikkerhet.