26. mai, 2015

Beaver - Productiveness

Det er mange kort som gjentar seg for tida, det betyr bare at budskapet de har er ekstra viktig. I dag er det beveren igjen. "JUST DO IT" sier beveren. Den står for produktivitet.

Samme hvilket prosjekt du har foran deg, det er på tide å få ut fingeren, kom igang, Du tror det er så mye du må ha orden på og planlegge før du kan komme i gang, men du risikerer å bruke all tida på forberedelse og planlegging og aldri komme i gang med prosjektet du brenner for. Du har alt du trenger, bare se deg rundt, o det du ikke har vil komme til deg i prosessen med å realisere prosjektet. Du har brukt nok tid nå på å  tenke, snakke, planlegge og forberede, så ikke gjør det til en større ting enn det er, du må ikke ha orden på alt før du setter i gang. Se på det som å bygge en dam, en grein av gangen. Ingen flere unnskyldninger nå, og ikke noe mer du MÅ gjøre for å bli klar, det trenger ikke bli perfekt første gangen, det blir som det skal uansett.

Du har mye mer støtte enn du tror. Det er ikke bare venner og familiemedlemmer som stiller opp for deg, men dine spirituelle guider er der for å støtte deg. Du har gitt veldig mye til andre, selv om du har en tendens til å nedvurdere ditt bidrag til deres liv. Nå er det tid for deg å mota deres støtte. Så trekk pusten dypt og sett i gang!

Alternative assosiasjoner til beveren: Entusiasme, samarbeid, fellesskap og oppfinnsomhet.