20. mai, 2015

Raccoon - Recoursefulness

For andre dag på rad snakker vaskebjørnen til oss. Han må virkelig ønske å komme gjennom og fortelle oss alle at vi har alle ressursene vi trenger, rett foran nesa på oss.

Alt du trenger er rett foran deg, hvis du bare ser etter. Det er ingen grunn til å tulle med ditt og datt, skape drama og forvirring, bekymre deg om hvorvidt du har nok den neste timen, den neste dagen eller den neste uka. Alt du trenger vil være der. Du trenger kanskje å tenke deg om litt, men ressursene er der, stol på det! Det er ingenting å bekymre seg over, ikke egentlig.

Bruk hodet og intuisjonen sammen, ikke bare for å tro at du løser problemet, men faktisk også løse det. Først vil dett kanskje ikke være helt åpenlyst hvor du skal se, det er derfor du må rote rundt litt, leite, til du finner det som skal til for  denne eller hvilken som helst annen situasjon. Noen ganger når du følger en "følelse" og ser under sofaen etter lommeboka, vil du finne lommeboka. Ikke mist troen om ikke alle stegene du tar leder til en umidelbar løsning. Ikke fortsett blindt eller av nervøsitet eller frykt.

Det er umulig å høre intuisjonen eller tankene hvis du hopper tilfeldig rundt omkring, så slapp av. Stol på at det du trenger vil dukke opp.

Andre assisiasjoner til vaskebjørnen: Tyvri, smarthet, oppfinnsomhet, fingerferdighet.