Healing

Mikao Usui

Healing på benk: Jeg vil her bruke teknikker fra runehealing, kraftdyrhealing, rainbowreiki og andre metoder jeg har. Alle mine behandlinger inneholder en full kroppsbehandling med Rainbowreiki i tillegg til eventuelle andre teknikker. Runehelaing er spesielt effektivt på fysiske plager og skjevheter, og kan ha god effekt på skjevt bekken og "beinlengdeforskjell"

Tidsforbruk: ca 1 time.

 

Fjernhealing: I fjernhelaing vil jeg bruke teknikker både fra runehealing, kraftdyrhelaing og rainbowreiki. Dette foregår ved at vi avtaler et tidspunkt der du kan legge deg ned hjemme hos deg selv og slappe av mens mottar healing.  Mens du ligger hjemme hos deg selv så skal du fokusere på det du ønsker hjelp til og ha en åpen og mottagende holdning.

Tidsforburk: ca 30-60 min.

 

Pris:

500 kr

 

Reiki betyr "Universell livsenergi". Reiki er en eterisk halingform.

Usui Reiki er den opprinnelige reikihealingen, flere reikisystemer er utviklet ut fra denne reikienergien. Usui Reiki ble kanalisert ned av japaneren Mikao Usui i 1922, deretter har læren spredd se til Vesten.

Rainbowreiki er utviklet av Walter Lübeck i Tyskland og er en effektiv utvidelse av det tradisjonelle reikisystemet som gir MANGE flere muligheter for effektiv healing.

Reiki er en healingform der livsenergen blir hentet ned og overført til klient via healerens hender. En innviet Reikihealer kan bruke healingen både på seg selv og andre, og kan også gi fjernhealing til en klient som befinner seg fysisk på en annen lokasjon.

Reikihealing er dypt avslappende og healende. Den kan hjelpe klient med fysiske plager, den virker harmoniserende, gir ro og velvære i kropp og sinn og den kan virke avstressende