Budskap fra naturen

4. mai, 2016

En dag for noen uker sida var jeg på ridetur i skogen. Plutselig ser jeg en bevegelse på tvers av stien foran meg, men når jeg ser nøyere etter så er det ingen der. Jeg smiler og sier;Jeg så deg. Hvem er du?

Jeg får følesen av en liten skøyer, han er omtrent en meter høy og han sier han er skogens vokter, og en liten luring.

- Hva er din oppgave? Jeg passer på skogen og alle vesnene i den.

- Passer du på menneskene også? Nei, det er ikke min oppgave, menneskene betyr ingenting for meg, men av og til kan jeg hjelpe dem allikevel, hvis de er snille og de har gått seg vill eller noe sånt.

Jeg får følelsen av at å gå seg vill i denne sammenhengen ikke betyr å gå seg fysisk vill. Men mer i retning av hvis man føler seg på villspor i livet eller at tankene er på ville veier mens man ferdes i skogen så vil skogens vokter sørge for at noe skjer så man får noen tegn på hvor man er på vei, eller blir pensa over på rett spor igjen. Eller at noen gjør en skøyerstrek for å snappe deg ut av tankene, eller vekke deg litt i øyeblikket.

- Hva heter du? Spør jeg. Nei, det er ikke så farlig, jeg har mange navn og ingen navn, kall meg hva du vil.

- Har alle skoger en vokter som deg? Ja, det har de. Altså vi er alle forskjellige, men oppgaven vår er den samme, å passe på skogen og alle dens skapninger.

- Hva syns du om at menneskene hogger trærne i skogen? Det er greit det så lenge det er gjort med omhu, mekanisk rasering liker jeg ikke. Skogen har en avtale med mennesker, ta det dere trenger, men ikke noe mer. Menneskene ser ut tl å ha glemt denne avtalen, eller de har et enormt behov.....

Samtalen fortsetter litt i generelle baner som jeg ikke husker nå, men så passerer jeg på en måte hans område av skogen og det blir stille. Jeg smiler for meg selv resten av turen, men jeg har ikke sett han igjen på mine turer i skogen i ukene etter dette.

28. apr, 2016

I Juni i fjor satt jeg ute en vindfull dag på en bergknaus i skogen. Da kom vindens deva, eller vindens ånd gjennom til meg.

Jeg spurte hvorfor har det blitt så mye mer vind de siste årene?

Hun svarte: 

Det handler om menneskenes tankekaos. I naturen streber vi alltid etter harmoni og balanse. Vi prøver å rense menneskenes mental-legemer, menneskenes tankekaos. Mange mennesker er alt for opptatt av tanker og materiell trygghet. De har mista kontakten med naturen og naturvesnene.  Vinden kann høres og merkes, vi prøver å få menneskene til å lytte og vi må rope stadig høyere.

Ta imot, la deg rense av vnden, vi vil hjelpe deg!

La det storme rundt deg, du er beskyttet, du kan ikke lenger røres og skades. Du er som inni en boble. trygt beskyttet i deg selv, men urørlig fra utsiden. Selvfølgelg kan boblen sprekke, men du kan velge det selv. Velge hva du slipper inn. Kan slippe inn kun det som er bra for deg!

Du har en enorm kraft og du har enorme krefter rundt  deg som du kan bruke. Du er guddommelig beskyttet!

28. apr, 2016

Når jeg kommuniserer med dyrene og naturen har de gjerne budskap som kan være nyttige og inspirerende for flere enn bare meg. Jeg ønsker å dele disse budskapene med dere. 

Dette er nok ikke en side som vil oppdateres hver dag eller hver uke. Kanskje ikke hver måned en gang, men med jevne mellomrom vil jeg dele de budskapene jeg får i mine samtaler.

Håper dere vil ha like mye nytte og glede av disse budskapene som jeg har.